Общи условия по промоция #BLACKFRIDAY

Общи условия по промоция #BLACKFRIDAY

 

Промоционалните цени на екскурзии в категория "#BLACKFRIDAY" на сайта duzina.com не могат да бъдат комбинирани с друг вид отстъпки, промоции и намаления. Условията на анулация на дадено пътуване са посочени във всяка конкретна оферта.

 

Всички екскурзии, включени в промоцията се провеждат при определен минимум туристи, който е посочен към договора за организирано пътуване, който сключвате при резервация. Агенцията си запазва правото да анулира дата на пътуване в случай на недостигане на определения минимум от туристи за провеждане на програмата до 7 дни преди датата на отпътуване. В тези случаи, агенцията възстановява всички внесени суми от клиентите. 

 

Кампанията на сайта на Duzina е активна от: 24 ноември 00:00 ч. до 26 ноември 23:59 ч.  

Контакти и работно време на офиса по време на промоцията:  24 ноември (петък) от 9:00 – 18:00 ч.;

Активен дежурен телефон по време на промоцията в и извън работно време: 0897 97 51 47

Повече подробности за местоположението на офиса: http://www.discover.bg/contacts/ 

 

Как да закупите ваучер от duzina.com? 

 

1. Всяка от предлаганите услуги съдържа подробно описание, цена и отстъпка. Всички обявени цени са в български лева и включват ДДС (когато нормативната уредба изисква начисляването му).

 

2. Закупуването на услуга от duzina.com става чрез заплащане на ваучер за избраната от вас услуга.

 

3. За да заплатите избраната от вас оферта е необходимо да имате репгистрация в сайта.

 

4. Заплащането може да стане чрез един от следните методи:

 

 - В брой в офиса на фирмата доставчик на услугата

 

 - По банков път – на посочената банкова сметка. Всички разходи за извършване на превода са за сметка на Потребителя.

 

 - С кредитна или дебитна карта – приемаме плащания с VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro. В случай, че изберете този вид плащане ще бъдете пренасочени към системата на БОРИКА, която гарантира сигурността на извършения превод. Duzina.com няма достъп до картовите данни на Потребителя. Условията за обслужване на транзакции с банкови карти са неразделна част от Общите условия за ползване на сайта.

 

5. След като заплатите избраната от Вас услуга ще намерите ваучера в потребителския си профил.

 

6. Закупуването на ваучер не гарантира ползането на услугата.

 

7. Всяка предлагана услуга има конкретна специфика. В този смисъл възможността за отказ от закупен ваучер и възстановяване на заплатената сума зависи от конкретните условия за анулация на закупената услуга, посочени в подробното описание на офертата.

 

8. За да гарантирате ползването на услугата е необходимо да направите резервация във фирмата-доставчик. Резервация може на направите по електронен път – чрез бутон "резервирай" на конкретната оферта, който ще бъде активен в закупения и заплатен ваучер от вас и автоматично ще генерира отстъпката в офертата. Можете да заявите вашата резервация по мейл – info@discover.bg, както и на място в офиса на агенцията. 

 

9. Резервацията за всяка услуга е свързана със запознанство и приемане на конкретните общи условия, свързани с нея, както и със задължението да сключите договор за организирано пътуване с доставчика на услугата (когато това е необходимо). Duzina.com не е страна по договора.

 

10. В случай, че избраната от Вас оферта не може да бъде потвърдена или избраното пътуване е анулирано, заплатената от вас сума ще ви бъде възстановена в пълен размер в срок от 1 до 3 работни дни, без да се брои деня на плащане от страна на клиента. Връщането на сумата се извършва по начина, по който е платена. Банковите такси при възстановяване на суми по заплатени ваучери за превод в България е за сметка на Доставчика на услугата, а извън България – за сметка на Потребителя.

 

11. Доставчикът на услугата е длъжен да обслужи потребител, закупил ваучер за конкретна услуга, с изключение на следните случаи:

 

 - Потребителят е поставен под запрещение

 

 - Доставчикът си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според него или друго оторизирано от него лице, то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозно неудобство на други клиенти, служители или партньори. При такъв случай, Доставчикът на услугата възстановява внесените суми в пълен размер. Същевременно, Достъвчикът на услугата не дължи обяснение на клиента за това действие.

 

 - Потребителят има забрана да влиза в конкретна държава

 

 - Потребителят не притежава необходимите лични документи за ползване на услугата

 

 - Срокът на валидност на ваучера е изтекъл

 

 - Потребителят иска да го замени за друга услуга

 

12. Закупеният от потребителя ваучер е валиден за конкретна оферта и не може да бъде използван за друга оферта, предлагана от доставчика.

 

13. В потребителския Ви профил се съхраняват всички закупени от вас ваучери.